fredag 28 november 2008

Hjälp !

Hjälp jag känner mig helt oinspirerad. Idag skulle jag på min lediga dag adventspynta i köksfönstret. Ner med mina mörk gråa paisley gardiner. Och upp med mörkröda längder. Ner med mörkröda längder upp med vita längder. Ner med vita längder och upp med mörkgråa paisley. Är ni med ? Tre timmar för ingenting. De röda var för röda och de vita var för vita.
Då tänkte jag OK jag går in på Tine K `s sida och blir inspirerad . Av svart grått och lila . Men jag vet inte , hur ska minsta sonen ta det ,inget rött i köket. Han som t o m tyckte det var värt att förlora sin mamma i jakten på adventsljusstaken (som låg längst in i källarförrådet , och som faktiskt varit framkomligt ända tills äldsta sonen flyttade hem från Halmstad).
Jag undrar också vad han skulle tycka om att julgranen såg ut så här ,med en gamal strumpa i topp. Ja det vet i sjutton hur det här ska sluta. I vår stad finns det inte ens en vettig tygaffär
( = inget Olssons) Nej jag får nog ge mig av till grannstaden och kolla läget.
Vad säger du Karin finns det något fint ?
Kram på er och ha en mysig 1 advent /Kram Bitte

måndag 24 november 2008

Var man tittar finns det hjortar

Jag var inne på en tysk sida som är rätt så fin som heter Impressionen .de . Hoppade förresten runt på en hel del sidor, och var man tittade så fanns det hjortar, tror i allafall att det är det.
Tycker de är väldigt fina eller hur Eva P ?
Vackra dukar fanns det också , naturligtvis i grått. Kunde nog ha varit en lila detalj på bordet.

Men hallå vem skulle köpa en sådan här trassel lampa !!! Tycker man har nog med kabeltrassel ändå med alla antellkablar och bredbandskablar som snirklar sig runt både här och där.
Nej fy sjutton den där lampan skulle jag nog få spader på.
Nu förstår jag inte ens varför jag gör ett inlägg om den , nu får jag ju se den hela tiden .
Ok men ha det så bra /Kram Bitte


torsdag 20 november 2008

De vackraste julbilderna

Idag kunde jag inte hålla mig . Jag satte mig med en stor kopp kaffe och en stor bunt med inredningstidningar med julspecial. Nu ville jag bara inspireras. Jag fastnade direkt och satt en timma och drömde i Lantlivs julnummer 2007. Det finns ingen vackrare tidning.
De här bilderna kunde jag hämta från Eva Lindh`s hemsida , hon är stylist. Det här är verkligen min favorit.

Och den här förstårs . Så fina detaljer , lilla trädet i mossan , julkransen mm.






Hur kan man inte längta till jul och julpyntning när man ser de här bilderna . Längtar lite efter första advent. Jag förstår att de flesta som läser bloggen redan har sett bilderna förrut men de tål att tittas på igen. Man får bara pirrningar av dem. Kram på er och ha en bra helg /Bitte
Stora Stora Kramar till ungarna i Åmliden.
Saknar Er !!!



söndag 16 november 2008

Underbar Webbutik

C´est la vie
Betyder väl om inte jag minns fel (efter mina 3 åriga franska studie) Sånt är livet eller något liknade. Kunde ha betytt Sånt blir livet (när man varit inne där ) Det här är butiken om man gillar Tine K mm (o nej jag skrev det igen , helt galet jag är helt fixerad) Det är i alla fall en helt UNDERBAR butik. Jag är helt såld .

Jag vill köpa allt. Men det går inte. Men gå in och kolla . Den är jättefin. Kram Bitte


fredag 14 november 2008

Country Living en regnig dag

Idag hade jag tänkt visa mina nya gråa "siden " gardiner. Köpte längder 50% på Hemtex, vem kan låta bli det. Men i det här mörkret är det omöjligt att ta några bra bilder.
Så det får bli en annan soligare dag. Men jag hittade fina bilder på Country Living, dom duger väl ?
Mmmmm skåpet är så mumsigt.
Rackarns konstig kombination av bilder ser jag nu. Men jag gillade både sängen och kranen och kaklet. Ja jag säger som jag brukar , inreding är som en religion, man blir helt frälst (på allt svart , vitt och grått)

Nu får ni ha en bra helg. Kramar till Åmliden som vanligt. Och till er andra också /Bitte


onsdag 12 november 2008

Vackra lyktor

Måste bara få tipsa att Jysk, just det Jysk ! Hade fått in sådana här vackra lyktor och sålde till det underbara priset av 49KR !! För den stora . Jag trodde ju förstårs att jag drömde, men det var sant. Visst är livet underbart ibland , när man verkligen kan köpa vad man behöver.
Ok kanske inte just behöver. Nåja ni vet vad jag menar. Kram på er /Bitte

tisdag 11 november 2008

Ledig dag

I dag är det ledig dag. Dagen börjar med att alla ska skjutsas till alla möjliga håll . och när det är gjort ska hunden rastas MEN SEDAN tar jag kaffekoppen och drömmer ett tag innan dammsugaren plockas fram. Idag drömmer jag på Villa Collections . dk`s hemsida.
Har blivit helt förälskad i den här blandade stilen . Jag som bara älskade stjärnor förrut.

Helt kär i "lyktlampor " . De är ju så underbart vackra när de lyser i vintermörkret. Men de är inte så lätta att hitta. Vackra ljusstakar på bricka är ju också ett måste. Nej nu blir det fram med dammsugaren , sedan blir det en sväng på myrorna tror jag ,kollar lite efter en högre glaslampa , för några lyktlampor går nog inte att hitta där, men man vet aldrig.
Kram (mest till Jenny som vanligt) /Bitte






lördag 8 november 2008

Dröm rum

Tror inte det finns något så avkopplande efter en slitig arbetsdag som att hitta en härlig hemsida. Idag hittade jag House to Home co. uk , fast jag tror jag har varit där och "flummat" förrut.
Det blir nästan som en drog , eller nu kanske jag tog i . Men erkänn att det är lätt drömma sig bort en stund eller två. Men det är ju så rasande kul att det finns när det ändå bara är tråkiga program på tv .
Kram på er och ha en bra helg ( själv jobbar jag som vanligt känns det som)/Bitte
Ps Skickar stor kram till Jenny med familj i Åmliden. Saknar dig !!

söndag 2 november 2008

Dags att köpa trisslott !!!

I vår stad har man satsat på att blåsa ur och renovera gamla indusrilokaler. Visst blir de UNDERBARA. Men tyvärr är ju priset inte lika underbart.



Vill ha fönster !!










Vill ha badrum och badkaret är ju mums !





Så nu gäller det bara att vinna , och med min vanliga tur så får jag nog bo kvar där jag bor.
Men drömma är ju som vanligt gratis /Kram Bitte

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails