söndag 30 mars 2008

Ny WEBBUTIK

Hallå har ni varit inne på Magdalenas ny öppnade webbutik . Parcourrier heter den SÅ SNYGGA SAKER, ja hon har smak den tjejen . Och ser ni vad hon har, SNYGGASTE "BOKSTAVS...." Jag vet inte vad det heter men man kan sätta dem på en hylla t e x .
Ser ni den är ju som gjord för mig eller hur......... Vårkram /Bitte


lördag 29 mars 2008

Fina presenter



Nu kommer lite presentbilder
från en liten födelsedag jag hade för ett tag sedan . Som jag skrev då fick jag en underbar digitalkamera av min familj JÄTTEKUL
Men gissa om jag blev CHOCKAD när jag till min förvåning öppnade paketet med den UNDERBARA TEKANNAN (som jag drömmde om runt jul ungefär) ÅH VAD GLAD jag blev !!
Fick också en jättesöt blomma med jättesöt fågelpinne i. Och sist men inte minst grodprinsen som vattenkanna visst är den SÖT.
Hoppas vi alla får en härlig vårhelg .
Ha det bra . Kram på er alla / bitte



måndag 24 mars 2008

Photoshop

I helgen har vi haft mycket skojigt. Vi har haft litet kalas av någon anledning ( av den anledningen fick jag en JÄTTEFIN digitalkamera), så nu ska ni få se på bilder ni aldrig skådat (hoppas jag , håller just på att läsa instruktionsboken ) När jag har läst instruktionsboken ska ni få se de andra presenterna jag fick av någon anledning. Åh jättefina !!! Så har jag gått på kurs i photoshopskolan (hos sonen ) som lärt mig hur man gör ramar och annat kul. Så jag hittade två bilder på Haga hem med underbara korgar som jag tränade på, det är kul.
Hoppas ni har haft en trevlig helg. Kram på er Bitte


torsdag 20 mars 2008

GLAD PÅSK

Glad Påsk ! (Det är ju också ett roligt uttryck) Jaha då var det påsk, hej vad det går, tyckte inte det var länge sedan vi gjorde strutar till julgranen. I år finns det inte mycket inspiration bland fjädrarna. hade tänkt fira den på landet men det känns kallt och ruggigt, så det får nog vänta. Sonen är hemkommen från England så allt är lugnt, han överlevde. De hade varit runt i lite olika städer och han hade konstaterat att York var nog den staden jag skulle älska , mycket inredningsshopping, och små hus och så , så det får väl bli en liten tur längre fram.
Men glad påsk på er i alla fall (bilden hämtad från Cosas.se) Kram /Bitte

måndag 17 mars 2008

Tävling !!!!!!


På bloggen Magdalenas Hem på går en tävling och inte vilken tävling som helst utan man kan vinna presentkort hos HANS MIKAELS. Det är inte klokt så spännande . Så missa inte chansen !! Gå in på http://magdalenashem.blogspot.com/2008/03/vinn-presentkort-p-5000-kronor.html. Må bäste man vinna !!! (bilden kommer från Magdalenas Hem) OBS Hon öppnar snart webb shop också och den blir nog inte dålig. Många lyckokramar Bitte

lördag 15 mars 2008

England

Igår skjutsade vi äldsta sonen till flygplatsen .Han reste till England. Oj oj oj tänkte hans mor. Hur mycket Engelsk lantlig inredning finns det där ? (Ljug först tänkte hon oj oj oj hur ska han klara sig där , han är ju bara 21 år , eller hur ) Har du telefonkameran redo var nästa fråga ? Om du någon gång går förbi en affär och tänker åh det skulle mamma gilla RING OCH PÅ MED KAMERAN DIREKT. Det är ju lätt att föra över pengar via nätet. Nu har ju jag svårt att tro att han skulle prioritera lantlig engelsk inredningsaffär i jämförelse med en engelsk gameshop (data och tvspels affär alltså, inte poker och sådant game) .
Men man vet ju aldrig, jo kanske.
Nej det får nog bli en egen liten shoppingtripp. Kram och ha en trevlig helg på er /Bitte

söndag 9 mars 2008

Dubbeltäcke


I Fredags var min shoppingvän "Prillan" och jag en snabbsväng på Ikea . Väl där fick jag äntligen ändan ur vagnen och köpte mig (oss) ett dubbeltäcke. Har länge känt att det är ju en nödvändighet för en snygg bäddning eller hur . Okej att bäddning blev snygg men det vet i sjutton hur det ska gå . Täcket slets åt bägge håll under natten, mestadels åt mitt håll eftersom jag är mest frusen (enligt min åsikt i alla fall.) Kan verkligen dubbeltäcken få kallas för dubbeltäcken med sin 2.20 i bredd ,tycker nog att de åtminstonde kunde vara 2.50. Eller också är de gjorda för väldigt små människor . Nåja det blev ju snyggt iallafall , så fighten får nog fortsätta. Nu har jag ju fått ett väldigt behov av dubbelpåslakan , hittade det här snygga på Ellos så det ordnar sig nog, ska nog leta vidare lite, ljusblått kan bli för ljusblått, men fint var det tycker jag. Så hej och kram så länge Bitte

tisdag 4 mars 2008

Inredningsprogram

Tänk vilken tur att det finns bloggar, i precis den stil som man själv älskar. Om jag kunde få till det skulle jag göra en undersökning som skulle heta , vilket är det värsta inrednings programmet
du vet. Tänk att man kan inte låta bli att titta, ett enda program har de i min smak fått till och det var väl det på bilderna här. Efter gårdagens oranga avsnitt sa jag till min son om någon av de här två trudelutterna ringer på dörren ,släpp för sjutton inte in dem. Äntligen hemma ska vi väl inte heller prata om. Nej som sagt , jag kan faktiskt inte välja vilket som är värst.
Men kram på er så länge och ikväll är det bygglov............./Bitte






måndag 3 mars 2008

Snygga krukor

Idag sitter jag och leker på Photoshop, det är ju så roligt. Ni ser väl vilken orginell bild jag fick till.
Nej jag skojar, krukorna var för snygga för att leka med.(hittade dom på Butik sköna rum .se)
Men det är kul med photoshop tror jag om jag bara lär mig. Äldsta sonen Denniz som är en trollkarl på photoshop brukar ha lektioner med mig när han är hemma. Men har man teflonminne så har man. Jag lovar till nästa inlägg ska jag hitta på något (kanske)
Men erkänn att krukorna var läckra eller hur Prillan?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails